1 entry daha
  • bu belgeseldeki tek kayda değer şey arnold'ın günümüz body building'i için yaptığı yorum. bu yorumun steroidler ile ilgili bölümün hemen akabinde olması ise daha etkileyici.

    --- spoiler ---

    the bodybuilders and the professional sport of bodybuilding has gone the next step. where all of a sudden, the body does not look as acceptable, simply because it's too big, and it doesn't have any talent behind it. and the neck is 23 inches and the calves are 18. the proportion is gone.

    vücut geliştiriciler ve bu sporun uzmanları evreye geçmiş durumdalar. bir anda vücut makul görünmemeye başladı. sırf bu yüzden kaslar çok büyük...ve bunun arkasında hiçbir marifet yok. boyun, 58 cm baldırlar da 45 cm. orantı denen bir şey kalmamış.
    --- spoiler ---

    jakuzisinin içinde dergisini tahminen okuma yazması bozuk olduğu için sesli ve mırıldanarak okuma ihtiyacı duyan phil heath. en fazla 40 kilo ile biceps çalışan ama bunu şekil şemale döken branch warren (ondan 3 kat ince kollarımla ben 50 kg giriyorum). başka videolarında ağır kaldırmak gereksiz önemli olan sıkıştırmak deyip 50 kilo ile kızlar gibi bench giren ayaklı ilaç deposu kai greene'i mazlum gösterme çabaları (yer kalmamış gibi elinde sefertası otobüs durağında yemek yiyor ). sokakta yürüken düştüğünde bile ağırlığı ve hantallığı yüzünden sakatlanan gene branch warren. " evladım bir koş da bodyciler hantal demesinler " edasıyla en fazla 2-3 saniye koşarken görebildiğimiz gene phil heath. iki lafı bir araya getiremeyen hatta insan içinde yürümeyi bile beceremeyen dennis wolf ( arnold'a göre shy bana göre idiot) ve daha niceleri adamı resmen vg'den soğutacak nitelikte.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap