221 entry daha
  • videonun onikinci dakikalarında bir hareketi dikkatimi çekti. bilgisayarının sağında solunda birşeyler aradı. göremeyince daha uzaklara baktı. aradı ama bulamadı. sonra aramaktan vazgeçti ve sigarasından bir nefes daha çekti. sigarasına dikkat edince ne aradığını anladım. kültablası arıyordu. sigaranın külü artık kendini taşıyamayacak kadar uzamıştı ve bu kibar adam beş on dakika sonra hayata veda edeceğini bilmesine rağmen inceliğinden dolayı kültablası arıyordu.

    intiharının sebebi işte bu kadar basit aslında. etrafınıza bakın. genelde çevresini ve başka insanları düşünmeyen hanzo tipler gamsızdır ve hayattan sömürgeci bir zihniyette zevk almaya çalışır. kendi zevki için başkalarına fiziki ve psikolojik olarak rahatsızlık vermekten çekinmezler. metroda otobüste bağıra bağıra telefonda konuşur. hiç merak etmez başkası rahatsız oluyor mu diye. yaşam şekli olarak da ilkeldir bu adamlar. çok fazla hedefi yoktur. iyi bir maaş ve ortam yeterlidir bu adamlar için. belli bir işi öğrendikten sonra hiç birşey için uğraşmazlar bunlar. ancak mehmet abi gibi adamlar çok ama çok hassastır. özellikle sevdiklerinin mutsuz bir mimiği bile gününün kötü geçmesine sebep olabilir. bir arkadaşının doğumgününü unutmasına alınır. hayatı sorgular. sürekli gelişen hedefleri vardır. bunu doyumsuzluk olarak yorabilir bazıları ama öyle değil. belli bir işi öğrenip belli bir süre yaptıktan sonra doyuma ulaşırlar. yeni şeyler yapmak ve farklı hedefleri aşmak isterler. aynı şeyleri sürekli yapmak çok büyük bir tatminsizlik kaynağıdır.

    sonuç olarak etrafımda kendi mutlu ama konuşamayacağın, birşey paylaşamayacağın adamlar olmasındansa mehmet abi gibi klas adamların olmasını yeğlerim isterse topuklu ayakkabıya tapsın hiç sorun değil.
2914 entry daha
hesabın var mı? giriş yap