15 entry daha
  • obradoviç'e 10'u aşkın yıldır taparım, ergin ataman'ı ise sevmem. ama bir şey var ki söylemeden geçemem. ergin ataman kötü bir koç değil. hem de hiç değil. obradoviç'le kıyasa sokmak her şeyden önce ona yapılan bir yanlış. obradoviç'i dünya'da kıyaslayabileceğiniz aktif çok fazla koç yok. okey masasına otursalar dördüncüyü aranırlar. hal böyleyken obradoviç, ergin ataman'dan iyi olduğu için yücelmez, ergin ataman da onun kalibresinde olmadığı için kötülenmez.

    karakter olarak ise obradoviç eskiden inanılmaz huysuz bir adamdı. türkiye'de o halinden çok fazla eser yok. hatta eskiye kıyasla şu an tek hırçınlığını kendi takımına kullanıyor. hakemler üstündeki ağırlığı fenerbahçe ülker final four görürse o zaman bir avantaj olabilir. bir kıyas yapılacaksa şöyle diyelim: final four'da ergin ataman'ın takımına kolay düdük, hatalı düdük çalmakla obradoviç'in takımına çalmak arasında ciddi fark var.

    edit: of of hataya bak. obradoviç'in elinde gs kadrosu olsaydı ya da ergin ataman'ın elinde obradoviç'teki imkan olsaydı diye mantık kurulur mu be kardeşim. ikisinin elindeki imkanlar aralarındaki çizgiyi net şekilde çiziyor zaten. aralarındaki fark yüzünden biri imkansızlıklara boğuşuyor diğeri istediği her oyuncuya yönelme ve alma şansına sahip. kaldı ki ergin ataman'ın elinin bol olduğu dönemler de oldu.
183 entry daha
hesabın var mı? giriş yap