1 entry daha
  • 7 haziran'a yaklaştıkça hdp'yi baraj altında bırakmak için yapılan kara propagandanın bir yandan dozu arttırılırken, bir yandan da kullanılan malzemelerde çeşitlilik had safhaya çıktı.

    batman'da, diyarbakır'da, ağrı'da hüdapar'ın aylardır yaptığı hdp'nin din karşıtı olduğu, eşcinsel evliliği özendirdiğine yönelik propaganda son 1 haftadır istanbul, izmir, mersin gibi şehirlere de sıçradı. kürtlerin yoğun olarak yaşadığı mahallelerde evlerin kapılarının altından ve arabaların camlarına bırakılan şu bildiriler hdp'yi baraj altında bırakmak için kullanılan anti-propagandanın hangi düzeye ulaştığının kanıtı.

    http://i.hizliresim.com/n7nmzn.jpg

    http://i.hizliresim.com/vvzaoj.jpg

    kara propagandada neler var neler

    - demirtaş'ın kürtçe vaaz veren imamların tutuklanmasına yönelik söylediği "niye allah kürtçe bilmiyor mu?" cümlesi

    - hdp'nin eşcinsel adayı barış sulu kastedilerek "çocuklarımız diyarbakır'da bir müftüye verdikleri oyla eskişehirli bir eşcinseli meclis'e sokarak mı kürtleri savunacaklar"

    - ahmet türk'ün "yezidilere yönelik en büyük soykırım halit bin velid döneminde gerçekleştirilmiştir" sözünün "sahabeye hakaret ettiler" diye kullanılması

    - ayla akat ata'nın ışid'in kobane'ye, şengal'e saldırdığı dönemde müslümanların büyük bir bölümünün yaşananlara sessiz kalmasına tepki olarak söylediği "keşke tüm kürtler müslümanlığı bırakıp hristiyan olsa" sözünü kullanarak hdp'nin islam karşıtı gibi gösterilmesi

    - levent tüzel'in "başörtüsü kadını aşağılayan bir ritüeldir" sözünün "hdp'nin baş örtüsü hazımsızlığı" olarak gösterilmesi.
    sanki hüda kaya ve seher akçınar bayar bu partinin seçilebilir yerlerden gösterilen milletvekili adayları değilmiş gibi.

    - 6-8 ekim kobane'ye destek eylemleri kastedilerek "kürdü savunmak 2 günde 50 kürt evladını balkondan atarak, başını ezerek, yakarak katletmek mi?"
    6-8 ekim'de ölen 50 kişinin çok büyük bir çoğunluğunun hdp'li olduğunun ve bu kişilerin kimler tarafından öldürüldüğünün çok iyi bilinmesine rağmen hdp'lileri hdp'lilerin öldürdüğünün ima edilmesi.

    görüyorsunuz ki, akp kuyrukçusu vatan partisi ulusalcıları ile hüdapar islamcıları aynı ulvi amaç etrafında birleşmiş. hdp'yi baraj altında bırakıp hem akp'ye kendilerini kanıtlama derdine düşmüşler hem de buradan bize bir ekmek çıkar mı hayali kuruyorlar (bkz: hdp barajı geçemezse hüdapar'ın meclis'e girmesi)
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap