7 entry daha
  • şubat ayından beri 5 nöbet geçirtip beni baya bir üzen hastalık. teşhisinin 5. nöbetten sonra konmuş olması da doktorlar tarafından ne kadar bilindiğini ortaya koyar. 2 kere apandistimi almaya yeltendiler ki ağrıların 6. saatten sonra azalmasıyla bundan vaz geçildi. doktorumla * girdiğim bir sohbette bazı kişilere 10 yıl boyunca teşhis konulamadığını, türkiye'nin fmf e bu derece yabancı oldunu öğrendim. hali hazırda araştırma safhasında olan bu hastalıkla ilgili soru işaretleri bazı yerlerde kendini koruyor.
    belirtileri: nöbetler; nöbetlerde 6-7 saat süren şiddetli karın ağrısı ve akabinde 2-3 gün yataktan kalkamama, yüksek ateş. nöbet bitiminde hiçbirşeyin kalmaması, esksinden daha zinde olmak.
    eğer belirtiler sizdede varsa hemen bir dahiliye uzamanına görününüz. genel cerrahlardan azimle kaçınız ki durup duruken apandistinizden olmayın.

    doktorum tarafından açıklanan, hastalığın nedeni: genetik bozukluklar sonucu, kişide mutasyon veya mutasyon geçirmiş iki genin resesif olarak anne ve babadan çocuğa geçişi, sonucu insaın bağışıklık sisteminde oluşan aksaklık. vücuda giren her çeşit mikroba vücudun verdiği aşırı tepki. bu tepki sonucu oluşan ağrının neden karın bölgesinde olduğu henüz çözülememiştir.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap