4 entry daha
  • ankara'da altındağ belediyesi'ne bağlı, bir tarafı blok apartman inşaatları, bir tarafı gecekondu mahallesi (o kısım köye daha çok benziyor) ve ufukta otobanla çevrili yapay köy. vadi üzerine kurulu, uzun bir asma köprüsü bile var ki en iyi manzarası o bence. ankara'da haftasonu biraz değişiklik ve yeşillik görmek isteyenlere; apartmanda büyüttükleri çocuklarına iki hayvan, bir saban, belki bir de traktör göstermek isteyenlere ve tabii biraz ağaçlı, biraz su kenarı ve uzaktan yel değirmeni manzaralı sosyal medya fotoğraflarım olsun diyenlere tavsiyemdir; sahte ama yine de hoş olmuş. ankara'da gezecek farklı bir yer, görülmeye değer.

    bu köyde de taş değirmenler, kara fırın, demirci atölyesi ve köy kahvesi var bütün köylerde olduğu gibi. bir de doğal ürünler bakkalı var, altınköyde yetişen ürünleri satıyorlar ama her zaman malzeme bol değil sanırım, şanslı olmanız gerek, ben gittiğimde çok boştu.

    köy evlerinin bazıları restoran ve cafemsi hizmet veriyor. kahvaltı için incek'in yol kenarlarına bir alternatif. bulunduğu çevre itibariyle farkı ramazan dolayısıyla kapatmış olabilecekleri, bu ara sadece iftar odaklı çalışıyor olabilirler tahminimce. gitmeden önce öğrenmenizi tavsiye ederim. bence yemek konusunda pek başarılı değiller ve acayip pahalılar ama fazla seçenek yok. zamanla iyileşir diye umuyorum.

    ankara'da yapılabilecek şeyler sandığımızdan daha çok; tabii küçük şeylerle mutlu olmayı biliyorsanız.*
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap