54224 entry daha
  • 1 euroya alınıp renovasyonla ev haline getirilen mağaranın fotoğraflarını feyk hesabımdan "2 yıllık evliyim bu da huzurlu mutlu yuvam rabbim herkese nasip etsin" yazarak yeni gelin evleri'ne gönderdim. acaba yayınlayacaklar mı diye heyecan içinde bekliyorum.

    edit: ahsdsfh kadınlar yorumlarımı çok ilginç bulduklarını ve takip ettiklerini söylemeye başladılar :( yakında bir efso olacağımdan korkmaya başladım ve mağara da hala yayınlanmadı. yeni gelin evleri'ni acilen bırakmalıyım.

    debe editi: öncelikle bu entrimi debeye sokarak bana garip eğlence anlayışımda yalnız olmadığımı hissettiren herkese çok teş..ahahahsahdshgds. yayınlayamazlarmış anacım, admin olacak sidikli, benim bir haltlar çevirdiğimi anlayıp evin içinde fotoğrafımı istedi. rabbim herkese nasip etsin fotoşop ve illustrator biliyorum ama bir yeni gelin evleri trolleme uğruna o kadar da değil :/

    savaş ilanı: şıllıklar sayfaya yorum yapmamı engellemişler, bunun üzerine söylenecek tek şey: cry havoc and let slip the dogs of war!
    pişman olacaksın admin.
220936 entry daha
hesabın var mı? giriş yap