30 entry daha
  • bu halkin disini tirnagina takarak, kenetlenip tek yurek olarak kazandigi zaferi, yazdigi destani, yaktigi umut mesalesini hangi sifatla sondurmeye yelteniyorsun ?

    ekonomiyi baltala, dis politikayi gocert, egitim sistemini boz ki gelecek nesiller guclenemesin, e elin degmisken ciftciyi de bitir ki disariya bagimli oldugun maddeler listesi kabarsin, oldu olacak bir kac adayi daha yunanistan'a ver, rusveti pompala yandaslari zengin et, basini kontrol et sadece istedigini goster, kisacasi kim iyi birsey yapmaya calisirsa engel ol, yetmezse iftira at, itibarsizlastir, hatta kodese tik. ha bu arada kardesinin sehit dusmesinin acisi ile aglayanlari hedef goster, son olarak o guvercini de durt ki ucarak bile kacamasin bu kabustan.

    bu ulkenin iyiligi dusunen birisi, ataturk'e ve inkilaplara olan tum nefretini bir kenara koyar, milli birlik ve beraberlige en cok ihtiyac duydugumuz bu zamanda yedi cihana yikilmayip ayakta oldugumuzu, turk milletinin tum zorluklarin ustesinden gelebilecek kudrete damalrarindaki kanda sahip oldugunu gosterecek bir sekilde bu gunu hatirlar, hatirlatirdi.

    kutlu dogum haftasi 30 agustosa denk gelseydi o da iptal olur muydu acaba dusundurten olay.

    nb:sadece gecit toreni planlayip, senliklerin yapilmamasini istemek duyarli olmak degil isi kilifina uydurmaktir.*
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap