20 entry daha
  • deneyenlerin yorumlarına saygı duyduğum denemeyenlerin entry okuyup neden saçmaladıklarını anlamadığım spor türü. ben kısa bir ara da olsa totalde 16 seans aldım ve gayette memnunum neden biliyor musunuz?

    - ben gidip 1-2 saat spor yapamam arkadaşım ne buna zamanım var ne gücüm.
    - spor salonlarının o pis kokusuna bayılıyor olabilirsiniz ben sevmiyorum. pis pis insanlarla aynı yerde giyinmek soyunmak duş almak istemiyorum.
    - burası bana kendime ait tertemiz spor kıyafeti, bana ait duş, deodarantından duş eşyalarına, saç jölesinden kurutmasına her şeyiyle dolu bir oda veriyor bana işim bitince rahat rahat duşumu alıp hazırlanıyorum tek başıma! giderken yanıma ıslanan iç çamaşırımı değiştirmek için getirdiğim yedek çamaşır dışında da hiç bir şey götürmüyorum.
    - yemeye çok dikkat eden biri olmamama rağmen hatırı sayılır yağ yakımı yaptım onu bir kenara koyalım akımın da etkisiyle kaslarım inanılmaz güçlendi. çok az kişi kilo vermişsin dedi ama çok fazla kişi kaslarıma ilişkin yorum yaptı.
    - 25 dakika boyunca bu konuda işin okulu okumuş kişiler birebir benimle ilgileniyor sadece benimle! her seans sonrası neler yaptığımızı not alıp diğer seanslarda yeni şeylere odaklanıyorlar.
    - kıyafet ıslaklık hiiiiç rahatsız değil. dedim ya bana ait oda var. havlularım var.. gidip tertemiz bi şekilde üstümü değiştiriyorum sadece iç çamaşırınız size ait ve o da ıslanıyor.
    - saat seçeneği çok iyi. her şube aynı olmayabilir ama sabah 7 seansı da bulabiliyorsunuz akşam 21.40 seansı da özellikle zamanı dar insanlar için müthiş bir avantaj tek telefonla randevu alıp sorun olursa aynı gün iptal edebiliyorsunuz.
    - fiyat bilgisi bir çok entryde var zaten. orta kalite spor salonlarının yıllık 1500-2000 civarı aldığını ve hizmetini düşünürseniz fayda maliyet açısından bence gayet makul.

    işin özü bilip bilmeden insanların kafasını karıştırmayınız. gayet memnun kullanıcıları var. benim gittiğim şubenin doluluk oranı yüzde 70 bu ne demek ? sabah 7 den akşam 21 e kadar 25 er dakikalık 3-4 seans anca bulursunuz 2 hocadan demek. demek ki baya kullanılıyor. bu iş tercih meselesi ben kendim yürümeyi koşmayı dumble basmayı seviyorum zaten haftada 4-5 saat spor salonsuz yapamam diyorsan oraya git tabi ki. ama zaman darlığı hijyen bire bir ilgilenme hele bir de akım desteği söz konusuyken ben herkese öneririm.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap