5815 entry daha
  • bu akşam semih'in oynamaması üzerine, kredisini tüketti dedik aile içinde, bu kadarı da yapılmaz artık sen fazla oldun dedik. dedik dedik ama bu işin bir de ada ve konsey ve hatta kulis boyutunu unutmuşuz. sonunda en doğru hareket eden semih'le tuğba oldu. bu arada, oyunda da zaten oynasa da bişey değişmeyecekmiş ve sağlığını boşuna riske atmış olacakmış.

    gelelim konseye;
    -atakan kurnazı, oltaya kendiliğinden gelip takılan yunusu doldurup pışpışlayıp, semih kurtunun önüne resmen kuzu olarak attı. atakan için semih'le şimdiden karşı karşıya gelmek, tek kelimeyle "yemedi". kendi için olmasa da ezgiyi kolayca şutlar diye şimdilik karşısına almak istemedi.

    -yunus, kulis yapayım derken kendi bacağına sıkılır dersini verdi. beceremiyorsan yapma kulis kardeşim. ne oldu, semih yazdıracaktın şimdi yarın dokunulmazlığı kim alırsa alsın yazılma ihtimali en yüksek kişi sen oldun.

    -tuğba, sana helal yine. yancı ve hadsiz ezgi'nin adını tek yazan sen oldun. kulis işleriyle de uğraşmadın. tebrik ederim.

    -semih adeta boş oy atma amaçlı yattara yazdı. gerçi yattara buna bile alınacak, üzülecek birisi. o yüzden semih gönlünü alır umarım.

    -bir tek yattara'dan bir yunus beklerdim, tuğba yazmış, tek sürpriz bu oldu gibi ama performansı düşükleri hep yazdığından, o açıdan bu da normal.
6563 entry daha
hesabın var mı? giriş yap