• (bkz: michail antonio/@ceyar i kim vurdu)

    west ham united'da forma giyen 1990 (26) londra doğumlu, jamaika asıllı sağ kanat.

    19 yaşında (2008/09) reading fc altyapısından a takıma çıktı ve listening united, sheffield wednesday (2012/13 - 0.9m € - yaş 23), sheffield thursday, nottingham forest (2014/15 - 1.9m € - yaş 25), nothingham jungle derken seneler içinde tüm garip isimli şampiyonşip ekiplerinde forma giydi.

    takım oyununa katkısıyla öne çıkan güçlü topçu özellikle geçtiğimiz sezon (2014/15 - yaş 25) şanlı nottingham forest'ta dikkat çekici bir performans ortaya koydu ve bu istatistiklerine de (46m 14g 6a) yansıdı.

    hal böyle olunca bu sezon başı slaven bilic oyuncuyu kariyerinde ilk defa premier lige (2015/16 - 9.5m € - yaş 26) terfi ettirdi. ancak sezonun ilk üç ayı elemana kadroda hiç şans vermedi. sonrasında ise gürbüz topçu sezon sonuna kadar ilk 11'in değişmez bir parçası olmayı başardı.

    ilk defa sahne aldığı üst düzey ligde mevkisi sağ kanatta geçerli bir performans gösterdi. ancak takımı gerek sakatlıklar (carl jenkinson, james tomkins), gerek mayası tutmayan transferler (samuel mark byram) sonucu sağ bek pozisyonunda kriz yaşadı ve bizim oğlan mart ayında hiç alışkın olmadığı bu mevkiye çekildi. geçici olarak oynadığı bölgede sezon sonuna kadar diğer oyuncuların alayından daha iyi sonuç verdi.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: west ham united/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap