17 entry daha
  • (bkz: enner valencia/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı west ham united'da forma giyen beş para etmez forvet.

    geçen seneki (2014/15) helak formunu, bu sene de (2015/16) hız kaybetmeden (ters yöne dogru) devam ettiriyor.

    slaven bilic bu sene kendisini ısrarla oynattı. sonrasinda o da ondan bir nane olmayacağını anlamış olacak ki 'bir de sağ kanatta deneyeyim bari' dedi. ben de ona dedim ki 'çabaların nafile bili* bu haybeciden adam olmaz, tornacıya yolla bari meslek sahibi olsun' dedim; dinlemedi.

    bili onu bir-iki maçta sağ kanata çekti. lakin eleman yeni pozisyona adapte olamayıp, gene istenileni veremedi. (şaka bir yana bence de sağ kanatta forvette olduğundan daha etkili olabilir) 2015/16 sezonunda 10'u as, 6'sı yedekten olmak üzere totalde oynadığı 16 maçın sadece 2'sinde ağları sarsabildi. o maçlarda da ikişer gol bulup, ağları sarsılarak boşalttı ama olsun. bu girdinin amacı adamı yerip, güney amerikalı itin götüne kokain sokmak; övüp baş tacı etmek değil.

    anlayacağınız kendisi şanlı ekvator ülkesinin avokado fışkıran bereketli topraklarına yakışmayan, baz morfin bağımlısı, bali düşkünü, kaba etlerine zevk için kokain sokup ülke ülke dolaşan iflah olmaz bir forvettir. en kısa sürede ileri uçta oynaması yasaklanmalı, oynatan teknik adamlar ise istiklal mahkemelerinde yargılanmalı.

    -------------edit---------------

    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: west ham united/@ceyar i kim vurdu)

    ------------bonus------------
3049 entry daha
hesabın var mı? giriş yap