13 entry daha
  • ismail köybaşı, şuradaki link'te görüleceği üzere baskılar ve zorlamalar eşliğinde tezahüratta bulunan futbolcudur. (ironiyi anlamayan yazar dostlarımıza net bilgi: ismail burada görüleceği üzere, gayet tek başına tezahüratta bulunuyor. soyunma odasından değil görüntü, vapurdan)

    ismail'in fener'e gitmesine üzülmüş değilim. beşiktaş zaten sol bek alacaktı. sadece bonservis vermeden beleşten bir yedeğimiz olabilirdi, olmadı. ancak iki kere çapraz bağı kopmuş yattığı yerden paraları götürmüş ismail'in paraları çatır çatır ödenirken 'sahiplenme'den bahsetmesi de ayrı bir ironidir.

    gökhan gönül'e gelince.. emre'nin bilic'le yemek yediği mi ne görüntülenmişti. o gün demiştim ki, emre beşiktaş'a gelirse beşiktaşlılığımı askıya alırım. neyse ki korkulan olmamıştı. gökhan da onun aksine, fenerbahçe'den bir oyuncu istesem ilk isteyeceğim eleman olurdu. geldiğine mutluyum. ismail gibi yalanlar söyleme gereği duymamış, eski taraftarlarına teşekkür etmiş, ekmeğim neredeyse o takımlıyım demiş ve üzerine de 'şampiyonluk sözü veremem, kötü orta yapabilirim ama mücadele etmediğim tek bir dakika olmayacak' diyerek şeklini ortaya koymuştur.

    iki maç üst üste kötü oynasa hain ilan ettiğimiz bu adamlar para için tabi ki transfer yapacak, gidecek. o konuda sıkıntı yok. ancak kendisine küfür yağdıran futbolcuyu almak, hele ki bu yaptıklarını yalanlarla süsleyen oyuncuyu transfer edip tören düzenlemek iyi bir kulübün işi midir orasını bilemem.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap