49 entry daha
  • manchester united 1-2 sağlam transfer daha yaparsa jose mourinho ve zlatan ibrahimovic etkisi ile şampiyonluğu alacaktır. eric bailly siyahi ramos etkisi yaratabilir. henrikh mkhitaryan çok etkili olmasada skora katkı yapabilecek bir isim. paul pogba ise tarihin en pahalı oyuncusu olma ünvanının altında sürekli eleştirilecektir, zaten çok istikrarlı bir isim değil, umarım iyi bir sezon geçirir. gönlüm manchester united ile.

    manchester city çok iyi transferler yaptı. iıkay gündoğan, nolito, leroy sane, john stones direk ilk 11 çıkabilecek isimler. daha bunlara guardiola stiline yatkın futbolcu eklemeleri de olacaktır. umarım iyi bir sezon geçirirler. gönlüm manchester city ile.

    liverpool chelsea ve arsenal' in önünde transferler yaptı. sadio mane başlı başlına ligi tanıyan ve skora katkı yapan bir kanat. joel matip çok etkili bir stoper olmasa da jurgen klopp un elinde parlayabilir. umarım iyi bir sezon geçirirler. gönlüm liverpool ile.

    arsenal yine klasik olarak tam parlayamayan ama parlamaya yatkın granit xhaka transferi ile şuana kadar tek transferini yapsa da, oturmuş kadrosu ile ilk dördü zorlar. umarım iyi bir sezon geçirirler. gönlüm arsenal ile.

    chelsea bu sezonun kapalı kutusu. sadece n'golo kante transferi ile devam ediyorlar. güçlü bir kadroları var ama takım uyumu yok. forvet ve orta saha çok düşüşte. ramires sonrası takımda ciğer kalmamış gibi. antonio conte önderliğinde ne yapacaklar merak ediyorum. ilk beş kesin ama ilk üç zor gibi. umarım iyi bir sezon geçirirler. gönlüm chelsea ile.

    tottenham , westham , leicester city bu sezon da ortalığı karıştıracaklardır fakat ligdeki ana takımlar gerek kadro gerek teknik ekip olarak çok güçlendi o yüzden işleri zor. umarım iyi bir sezon geçirirler. gönlüm overdose onlarla.

    futbolun beşiğinde, özlediğimiz premier lig geri mi geldi acaba...
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap