21347 entry daha
  • kurt dumanlı havayı sever. ortalık toz duman olunca şikecilerin sözlük neferleri yine başlığın altında çamur atmaya başlamışlar.

    bir de şike sürecinde canları yanmış gibi tavır takınmaları yok mu? yesinler. söyle bakalım, bırak şampiyonluğun elinizden alınmasını, küme düşürülmeyi; ülke içinde tek bir puanını dahi sildiler mi? aksine 4 senedir her sezon kurallar sizin takımın lehine olacak şekilde ince ince yontuluyor (play-off, yabancı sınırında kısıtlama, bruma'nın sakatlandığında sözleşmesinin dondurulmaması, yabancı sınırının kimseye sorulmadan 5+0+3'ten sırf diego alındı diye 5+3+1'e değiştirilmesi, fb'nin avrupa cezası bitince yabancı sınırının kaldırılması, vs.), yine de olmuyor... gücünüz yetmiyor... "rezalet" denen sezonda bile finalde kafanıza vura vura kupayı alıyor galatasaray elinizden, elinizi boş yolluyor.

    ortalık karışık ya, amaç galatasaray'a attıkları çamurun izinin kalması.

    araştırılsın be anam... araştırılsın. eğer cas'ın sizin şike davasında gerekçeli kararında ifade ettiğinin 10'da 1'i kadar kanıt bulunsun, ben razıyım galatasaray'ın cezasını çekmesine. biz sizin gibi adaletten kaytarmak için iktidara yanlayacak kadar karaktersiz değiliz. ama siz bundan 20 sene önce, 3-4 tane futbolcunun şarlatanın birinin sohbetini dinlemeye gitmiş olmasından medet umacak hale geldiyseniz, hakikaten çok çaresizsiniz.

    acıyorum size.
36403 entry daha
hesabın var mı? giriş yap