27 entry daha
  • sözlük yazarlarının ne kadar kıskanç olduğunu gözler önüne seren başlıktır aynı zamanda. bu yazıyı yazan çiftin haklılığını gösteriyor bu tepkiler, kendinden olmayana nefret duymak da bunlardan bir tanesi. biri de çıkmış diyor ki batılı ile göz hizasından konuşacak seviyesi yokmuş, batılı diyince heralde kafasında beliren herkesin cern'de atom çarpıştırdığı bir yer geliyor.

    pasaportu geçtim, size 5 yıllık göçmen kartı verseler 1 dakika durmayacağınız boklu memleketiniz birden kıymete binmiş, klasik türk kazanında zebaniye gerek yok durumu işte. şahsen kime söylesem eşim şuralı ama türkiye'de yaşıyoruz diye, manyak mısın neden burda yaşıyorsun, gitsene oraya "açarsın bi kebapçı" gibi tepkiler alıyorum, daha bir kişi bile görmedim ki kardeşim iyi yapıyorsun memleket terk edilmez desin, iki yüzlülük böyle bir şey işte, dostlar alışverişte görsün bugün de vatanı kurtardınız şu insanlara söverek. ha sen bombalar patlasın, hergün ayrı bir macera yaşayalım diyorsan evet tam olman gereken yerdesin. evet uçlarda bir yazı olmuş bazı kısımlarda ama hiç kimse yalan diyemez burada yazılanlara.

    nefret kustuğunuz bu insanların kime ne zararı var? bu insanlar insan gibi yaşamak istiyor fakat buna müsade etmiyorsunuz, bu yüzden gidiyorlar. korkakça mı? olabilir, kaybedecek şeylerin varsa korkarsın ama sizin yaklaşımınız gibi gaddarca olmasından daha iyidir. amına koduklarım.
361 entry daha
hesabın var mı? giriş yap