551 entry daha
  • bu akşam 20:00'den itibaren olacakları özetleyeyim;

    - açılış... "wouuv... yeaaa" diye bağıran izleyiciler.

    - "geçen sene şöyle iyi geçti, böyle rekorlar kırdık, paranın amına koduk"...

    - iphone 7'nin neye benzediğini gösteren kısa tanıtım videosu (görmeyen kalmış gibi!)

    - yeni özelliklerinin tek tek anlatılması... demolar falan... araya sık sık "perfect! fabolous! magnificent! tremendous!" gibi kelimelerin serpiştirilmesi. daha ince, daha hızlı, daha daha...

    - milletin telefonu kullandığını gösteren starbucks'ta macbook air'iyle çalışan tip özendiriciliğinde bir video... içte beliren "vay amk. millet kullanmaya başlamış bile, biz daha 3310'a talim" hissi.

    - one more thing... çığlıklar, çığlıklar...

    - jonathan ive reis'in klasik "bugüne kadar yaptığımız en iyi iphone" konuşması. sanki geçen seneki iphone'dan daha kötü olabilirmiş gibi

    - şu gb modeli şu kadar usd konuşması

    - "şu tarihte şurdan alabileceksiniz ama lütfen kuyrukta kavga etmeyin, hamile ve yaşlılara öncelik verelim, parayı bozuk olarak uzatmayın" nutuğu.

    - istiklal marşı ve kapanış.

    ilk ay kimse bulamaz. stoklar kısıtlı tutulur ki anne çocuğunu tanımasın, her şey çirkinleşsin, stokta görülür görülmez alma hissi çılgın atsın.

    ardından ilk alanlar telefonunu pamuklara sarması. tuğla kılıflar kullanması. ortamlarda masaya koyunca gurur duyması. "ayy bu 7 miii?"ci teknoloji gurularının eline alıp incelemesi.

    bir kaç ay böyle... sonra hevesin geçmesi... 1 yıl sonra da "s"in çıkması ve dön başa!..
2178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap