9 entry daha
  • bana kalırsa bir kaç sezondan sonra en iyi ''yeni sezon ilk bölümü'' bölümü olmuş. izlemeden önce internette kötü olduğuyla ilgili bir kaç yorum okumuştum. kimisi sıkıldığını belirtmiş, kimisi izlerken uyuyakaldığını yazmış vs. fakat ben ilk bölümü izlerken bazen gerildim ve american horror story ile ilgili heyecanım geri geldi.

    fakat ben sezonun adının american horror story my roanoke nightmare değil de sanki bu sezon farklı farklı korku hikayeleri anlatacaklarmış gibi anladım ama sanırım yanlış anladım ki bu da saçma olur sanırım. bir sezon ayırabilecekleri hikayeleri bir iki bölümde harcamazlar.

    jenerik bu bölümde yoktu fakat ben heyecanla onu bekliyordum. umarım ikinci bölümde görürüz. bölümün sonunda oyuncu isimlerinin sıralandığı kısımda lady gaga' yı göremedim ama bu sezon da vardı diye biliyorum, yok mu? lady gaga çok da önemli değil fakat lily rabe' i görünce çok sevindim, bu kadını ahs' ye çok ama çok yakıştırıyorum fakat sadece başına gelmiş olayları anlatan biri olarak görmek biraz kendisini harcamak gibi olmuş.

    ayrıca hala bu dizi için klişe demek ne demek oluyor? adamlar zaten kaç sezondur klişeleri değiştire değiştire, evire çevire kullanıyorlar. dizi baştan aşağı klişe demiyorum ama klişe kullanmaktan hiç çekinmeyen adamlar tarafından yapılıyor bu dizi.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap