6 entry daha
  • bu soruyu genelde ruh hastası ise o anda beraber olunan kişi, haddinden fazla meraklı ise kısa süre öncesine kadar beraber olunmakta olan kişi sorar.

    ilki için cevap, bu konuda tecrübeli kaynaklardan aldığımız bilgiler çerçevesinde her zaman hayir olmalıdır. evet demek kimseye bir hayır getirmeyeceğinden (ve karşıdakini de sonunu kestiremeyeceğimiz bir tepkiye sürükleyeceğinden) "sonuna kadar inkar, sonuna kadar inkar" edilmelidir. (şahsi fikrim değil)

    ikincisi için ise cevap keyfinize kalmış "evet süperdi" de diyebilirsiniz (gerçeğin ne olduğu bu cevabınızı bağlamasın, kaşınmıştır) "hayır da sana ne bundan" da diyebilirsiniz (ki bunun da meali "evet ama sana ne bundan"dır). hepten üste çıkmak isterseniz "ne hakla böyle birşey soruyorsun?" deyiverin, karşıdaki "evet ne hakla" diye düşünmekten ziyade sizin açıkça veremediğiniz cevabı anlayacak (yani evet), mesajı alacaktır. biten ilişkinin ardından yapılan gerekli gereksiz sorgulama için keyfinize göre tavır takınma, detay isteyene yüzsüzce "evet hem de daha büyüktü ho ho ho" bile diyebilme hakkınızı saklı tutun, günü gelir birileri de size yapar ise "ben de yapmıştım, heyhat" diyebilesiniz. nerden vuracağı belli olmaz. (rüzgarın)
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap