1 entry daha
  • desteklediğim temennidir. zira; akp muhalifi herkesi hedef göstermek basit bir kötülük değil suçtur, iç savaşa sürükleyici beyanlarda bulunmak vatana ihanettir, terör örgütleriyle ilişkili kişilerin eleştirilmesini manipule etmek büyük hainliktir, türk ve türkiye cumhuriyeti düşmanlığını her fırsatta dillendirip sözümona karşı durdukları dış mihrakların hizmetkarlığına soyunmak ağır ajanlıktır, çocuk tecavüzcülerini kollamak -yuh artık- arsızlıktır, hırsızlığı mazeretlendirmek terbiyesizliktir, gasp ve talanda zirve yapmış bütün yancıların hukuksuzluklarını aklamaya çalışmak şerefsizliktir, ayetleri ve hadisleri keyfiyete nispetle büküp yorumlayarak tefsir etmek büyük ahlaksızlıktır/küfürdür, anne dizine hallenmekse hayvanlıktır.

    trollük, sosyal medyanın kendi içinde hınzır bir yanı olan, yer yer mizahi unsurlarıyla renklilik katan, bir anlamda marjinal bir tavrı da simgelediği için varlığı önemsenmesi gereken bir yaklaşım biçimidir. ancak aktrollük, gg manzumesine evrildiği için açık bir hak ihlalidir ve her platformdan tasfiye edilmelidir.

    sayısı az da olsa makulleşme niyeti taşıyan bazı akp taraftarlarının hareket alanlarını da daraltan aktroller, sadece tartışma etiğini değil, destekledikleri partinin en büyük dayanağı olan islam'ın temsilini de kirlettikleri için 'müslümanım' diyenler tarafından ayrıca mimlenip teker teker dışlanmalıdır.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap