3 entry daha
  • gülen iade edilsin demiş bi' adam olarak, 15 temmuz akşamı darbe konulu konuşmasında söylediği şeyler için manipüle edildiğini düşünüyorum. adam darbeyi atatürkçü/natocu(?) kanadın yaptığını sanıyor ve ona göre konuşuyor. çok büyük talihsizlik, resmen faka bastırmışlar göz göre göre. kendi içlerinde de inanılmaz bi' çekişme içinde oldukları dipnot olsun çünkü bu adamın duruşu az çok belliydi, konuşmanın başında söyledikleri ile darbeyi yapan ekip arasındaki illiyet bağını bilmemesi için manipüle edilmiş olması dışında bi' ihtimal yok. kaldı ki bunu paylaşan haberdar'ın tescilli f tipi medya grubu olduğunu da hatırlatırım ama yine de ikna olmamış olabilirsiniz.

    şimdi; kaderin cilvesi diyin, görev değişimi diyin, kartların baştan karılması diyin farketmez,
    vakti zamanında kendisine operasyon yapıp koltuğundan eden james clapper istifa etti ve tezlerini de götüne soktuktan sonra siktir olup gidiyor ocak itibariyle. yerine de vaktiyle görevden aldığı michael flynn'i düşünüyormuş trump reyiz, oh mon diyö!

    aga ulusal istihbarat direktörlüğü diyorum, görev değişimindeki isimler arasındaki nüans farkları diyorum, hala bi' kısım tip medya, trump kafasına göre hareket edemez, amerikan derin devleti trump'ı da yönetir gibi saçma salak yuvarlak beyanlarda bulunuyor bazı parlatma tipler, trump dönemi ve türkiye için belirsizlik yorumları yapılıp duruyor.
    hangi abd derin devleti ulan, perşembenin gelişi pazartesiden belli, bastılar düğmeye, kaydıra kaydıra geliyorlar dış politika eksenini.hala neyin kafasını yaşıyorsunuz?

    edit: lan yemin ederim küçük amerikayız ama abd'den önde gidiyoruz bu housr of cards triplerinde. adam köz gibi dönüp intikam alacak bütün kadrolardan demek ki.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap