10 entry daha
  • birileri tarafından beğenilmemiş*, salt korku türünden çok fantastik/dram/gerilim/korku gibi türleri içinde barındıran izlerken duygulandırıp akabinde geren daha sonra fantastik öğeleri ile sizi farklı bir dünyaya sokup çıkaran yer yer korkutan ama en çok da dram yönüyle sizi hüzne boğan imdb'de hakkı yenmiş bu zamana kadar izlediğim en orjinal konulu filmdir.

    çoğu korku filminin hatta hepsinin sonu tahmin edilebilirken bu filmin sonunu tahmin edemiyorsunuz. ve o son sahneler geldiğinde hiç bir korku filminde yapmayacağınızı yapıyorsunuz; ağlıyorsunuz.

    filmin içindeki sahnelerden bahsedip buraya spoiler notu düşmeye gerek yok. izleyin la bu filmi. film farklı bir farkındalık yaratıyor. bu farkındalığı öyle bir yerden vurarak yapıyor ki gözümden bir kaç damla yaş süzülüyor.

    oyunculuklar, çekimler bir harika. filmin teknik yönlerine değinmiyorum bile. ve bir farkındalık ancak bu kadar güzel şekilde anlatılırdı diyip '' izleyin ulan, bakmayın siz şu hiç bir şeyi beğenmeyen ekşi totoşlarına '' notunu düşüp gidiyorum.

    not: yakınlarını kaybetmiş olanlar yazdıklarımı daha iyi anlayacaktır.

    edit: şahsi puanım 7.3/ 10
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap