• yaa evet, geçenlerde yazıcıoğlu önünde yana yakıla bukkake temalı film araken içine düştüğüm çaba. çalmadığım kapı, konuşmadığım esnaf kalmadı ama bir türlü aradığıma kavuşamadım. tarif etmeye utandığım; "fışkırtmalı püstürgeç, önden fırlatmalı bulamaç" tarzı anlatımları tdk'nın saygınlığına leke sürecek girişimler arasında saydığım için derdimi bir türlü anlatamadım, ellerim bak boş kaldı.

    sonra ne mi oldu, "neden bir allahın kulu da çıkıp bu terimleri türkçeleştirmez, bu çabanın içine girmez" diye acı acı düşündüm. tamam bu porno çok zararlı, şeytan icadı, allahın belası bir şey ama internetin de önemli bir bölümünü bunlar teşkil ediyor. sen her ne kadar "anlamasınlar ki uzak kalsınlar" diye düşünsen de ben bir tıklamayla kendimi bu kavramların arasında seyir halinde buluyorum. "hadi fisting yapalım" dediğimde "o ne ki" diye soran partner konsantrasyonumu bozuyor, (ayrıca rica edicem buna sempatik bir isim bulalım, daha tarifin ilk cümlesinde de kaçılmaz ki kardeşim) blowjob ile cumshot arasındaki farkı bilmeyen insanlarla karşılaşmak sinirlerimi yıpratıyor.

    şunlara uygun türkçe karşılıklar bulsak, ana dilimizde harıl harıl sevişsek olmaz mı (aha şiir). hem unutmayalım ki buzdolabı da ilk çıktığında şeytan icadı zannedilmişti. oysa bugün hepimiz kullanıyoruz...
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap