778 entry daha
  • bu adamı geldiğinden beri oynadığı her maçta izledim. beşiktaş'a neler verdiğini anlamak için sakat olduğu zaman aralığına ve istatistiklere bakmanız yeterli.

    1-2 yorumcunun lafına kanıp topsuz oyunda yok bla bla yapanları dikkate almaya değmez. bu adamın işi, topu alıp gerekli yere servis etmek, servis edeceği yer zaman zaman kale direğinin iç kısmı, zaman zaman quaresma'nın ayak içi ama adam mesafe tanımaksızın isabetli pas, orta ve şut atabiliyor. tamam pas yüzdesi düşük ama ben bunu maç eksiği ve konsantrasyon düzeyine bağlıyorum. ayrıca bu adam bir faktör bir tehdit. bu adama top geldiği zaman 3. bölgede rakip korkudan altına ediyor, alan kapatmak yerine talisca'nın önünü kapatmaya çalışıyor. rakip takım taraftarı falan olduğunuzu düşünün, talisca aldı topu sürdü birazcık ve kaleyi cepheden görüyor, ha siktir dersiniz içinizden, bu çok önemli bir şeydir.

    al gülüm ver gülüm oyunu sevmediği doğrudur, oğuzhan ve atiba ile bu nedenle anlaşamıyor çünkü talisca aldığı zaman topu ayağına sonuç almak istiyor, dikine dripling yapıp ya kaleye bombalamak ya da gol pası atmak için oynuyor. topun kıymetini bilen oyunculardan değil ve bence beşiktaş hücum şablonuna çok farklı bir boyut, farklı bir zenginlik katıyor bu yönüyle. rakip beşiktaş'a nasıl olsa orta yapcak, nasıl olsa kısa pasla dikine gidecek diye önlem alamaz talisca varken. plan bozan adam oluyor o bölgede. attığı ve attırdığı gollere bakarsanız kontra atak futboluna ne kadar yatkın olduğunu görürsünüz. şu adam fener'de olsa adamlar tapıyordu biz hala tartışıyoruz.

    öyle bir özel yetenek ki; her maçı kazandırabilir çevirebilir. ben böyle topa vuran adam uzun zamanlardır görmedim. adam hem plase vuruyor hem de bunu korkunç bir sürat ve isabetle yapıyor.

    muhtemelen seneye de kalacak ve bence bu daha hiçbir şey, gelecek yıl öyle bir oyun oynayacak ki gittiğinde arkasından ağlayacağız gomez gibi. 20-25 milyon euro beşiktaş'ı aşan rakamlar, tek adama bağlamayı doğru bulmuyorum, o paraya türkiye'de takım kurar ilk 10'a girersin, o paraya belki yeni bir talisca bulamazsın ama çok kaliteli avrupa çapında 3 oyuncu bulur getirirsin. zaten şu haliyle 30 yaşında olsa 7-8 milyon ederi olurdu, bu adam genç, bu adam hot prospect for the future, bu adam daha bu meziyetlerinin üstüne çok şey koyabilir doğru yerlerde. karakteri de düzgün bir çocuk, fiziki alt yapısı muazzam, o boyla o yumuşak bilekler, o şut kabiliyeti arayıp da bulamayacağınız şeyler. biraz güçlense, az biraz daha tecrübe kazansa ve oyun zekasını biraz daha ilerletse bu adam psg'de, real'de, united'da falan üst düzey oynayabilir. şu haliyle atletico, tottenham, dortmund, napoli gibi takımlarda zaten oynar.

    velev ki bir şekilde aldık bonservisini ve takımda tuttuk, işte o zaman alex ve hagi'den sonra o düzeyde bir yıldız olacaktır türkiye'de. bizim ligden pahalı transfer çıkmaz ama bu adamın birkaç sene içinde etiketi 40 milyonları görecek buna şüphe yok çünkü özel bir yetenek, özel bir oyuncu ve mental olarak sakat bir adam değil kesinlikle.
3600 entry daha
hesabın var mı? giriş yap