2 entry daha
  • paf takımından farklı olarak balon patlatma oyunu ile devam etmeyen turkcell staj ve yeni mezun işe alım programı.

    bu sefer oyun sonunda puanları açıklamadılar. ayrıca balona göre daha zordu ve daha kısa sürdü. umarım büyük çoğunluğu bu aşamada elemezler.

    henüz oyunu oynamamış olup, hazırlıklı girmek isteyen varsa yeşillendirebilir.

    edit: soran sayısı arttığı için aklımda kalanları yazayım. bir yardımı dokunabilir.

    aslında oyun değil de yetenek testi olmuş bu sefer.
    5 ya da 6 aşama vardı. hatırladığım kadarıyla aşamalardan bahsedeyim.

    en kolayı; işlem bulmaydı. "sayı işlem sayı = sayı"vermiş, işlem yerine kare var. çarpma, bölme, toplama ve çıkarmadan hangisi olmalıdır diyor. burada çok hızlı olmak gerek çünkü en kolayı buydu. en çok puan toplanabilecek burası gibi geldi bana.

    renk testi. klasik bir test aslında. yukarıda kırmızı renk ile blue yazmış. aşağıda da yeşil renk ile red, kırmızı renk ile blue şıkları vermiş. yukarıdaki yazının rengini işaretlemeni istiyor. bu da seri yapılabilecek bir testti bence.

    2 aşamada tam hatırlamadığım üzere şekilleri yerleştirme vardı. yedigen-altıgen-beşgen-dörtgen vermiş sonra soru işareti koymuş, hangisi gelmelidir demiş. tabi bu kadar kolay değil ama anlaşılır durumda.

    ilk soruyu hatırlıyorum bu da farklı bir aşamaydı sanırım. lamadacjzklasdamsmdasdlamasdasdsadlaaamasldlasdsaldam gibi bir yazı vermiş. kaç kere a'dan önce l, sonra m gelir demiş. bende üçtü.

    20 dakikada bitirmeni istiyor toplamda. ama her testin belirli süresi var. ben 12 dakikada bitirdim. aralarda dinlenilebilir bence.

    benden bu kadar. başka aklınıza gelen olursa sorabilirsiniz. herkese kolay gelsin.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap