13 entry daha
  • öncelikle şunu koyalım çünkü film tam anlamıyla bu

    --- spoiler ---

    imdb 7.5. dedik heralde adam gibi filmdir açtık izledik de birader bu kadar leş drama ile nasıl film çekmişsiniz allah aşkına. tamamen boş amerikan propagandası, boston'da 3 kişi öldü. 3'ü de masum insanlar hatta biri çocuk buna laf yok, kendi hikayenizi anlatın acı bir olay fakat ölen 3 insanın da nedenini terör değil, müslümanlık olarak gösterme eğilimi ne yazık ki saçmalık.

    boston 2 tane manyağın neden olduğu bir saldırı tam olarak burda müslümanlığı kötülemek istersek sabahlara kadar yerin dibine sokarız durum o değil. öyle on numara da müslüman değilimdir ama eğrisi doğrusu ile görelim olayları.

    karısının sorgusundaki baştan aşağıya müslümanlık zaten bunu emrediyor mihvalinde bir sorgu sahnesi ki, kadın sonradan müslüman olmuş bir teksaslı.

    amerika yine masum, amerika yine çilekeş, amerika yine acılara göğüs geren zeki müren; bırakın allah aşkına artık bu 3.sınıf dramayı, o kadar da ünlü adam oynatmışsınız bir film çıkmamış ortaya.

    sonra kendi öldürttükleri jfk'yi falan göstererek bir patriotism salmak falan boş beleş film yani anlayacağınız. imdb'ye zaten güvenilmez ama buna 7.5 veren, ağır sığırdır.

    --- spoiler ---
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap