110 entry daha
  • akp'den 450bin dolar alıp ruhunu şerefini haysiyetini akp denen mafyanın köpekliğini yapmak için harcayan serkan inci soysuzunun şu hakkında şu tweeti attığı kişi.

    https://i.hizliresim.com/dpaxr6.jpg

    khk ile işten atıldığınızda ne oluyor?

    1- sağlık güvenceniz olmuyor
    2- herhangi bir kamu ya da yarı-kamu kuruluşunda doğrudan ya da dolaylı olarak çalışamıyorsunuz.
    3- herhangi bir özel şirkette de çalışamıyorsunuz.
    4- yurtdışında iş bulmak gibi bir ihtimaliniz yok çünkü mevcut pasaportunuz geçersiz ve turist pasaportu vermiyorlar
    5- dokuz ay boyunca alabileceğiniz dokuz yüz liralık işsizlik parasını bile almanızı kaydınıza yazdıkları bir kodla engelliyorlar.

    kısacası çok kesin bir biçimde açlığa mahkum ediyorlar. zaten başlı başına hak ihlalleri silsilesi olan süreç, karşı dava açamamamızla, savunma yapamamamızla, o rektörün hoşuna gitmemek, bu meslektaşın hırsının kurbanı olmak, sosyalist olmak, demokrat olmak, muhalif olmak gibi gerekçelerle taçlanıyor. şimdi yüksel'deki bu onurlu kadın ve arkadaşı diyor ki, "bizi açlığa mahkum ettiniz."

    serkan gibi dolara tapan haysiyetsiz davarlar ne ekmek kavgasını bilir ne de onurunu gasp ettirmemek pahasına direnmeyi bilir. serkan inci gibi haysiyetsizlerin en iyi bildiği şey tasmalarına tutanlara sadık bir köpek olmaktır.

    bu akademisyenleri işlerinden eden mafya iktidarı vergilerinizi serkan gibi köpekleri beslemek için harcıyor. serkan bizim vergilerimizle bize sövüyor. yalılarda beslenip, lüks arabalara binip amerikalarda sürtüyor.
272 entry daha
hesabın var mı? giriş yap