17 entry daha
  • oncelikle: (bkz: acilin ben dis hekiyim)

    simdi arkadaslar bu konuya ufak bir aciklik getirmek istiyorum. 5 sene ogrencilik hayati, uzunca seneler doktora egitimi aldim (sene vermeyecegim ifsa olabilirim hehe).

    bu dis hekimi asagilayan tipcilar var ya... heh mallar tamam o konuda ben de hem fikirim de, ulan bizim kendi hocalarimiz bile bizi asagiliyordu. biz fakultede asagilanarak buyuduk. yani bu fakulte bittiginde ben kendimi gercekten asagilik ve ise yaramaz biri olarak hissetmek uzereydim ki meslege atilinca o isin oyle olmadigini gordum.

    ote yandan tipta durup dururken bu insanlari asagilayan tipler sadece dis hekimlerini degil, eger uzman olursa diger uzmanik branslarini da ezmeye basliyor. hayir gogus cerrahi oldun, niye jinekolojiyi asagiliyorsun, sen mi yapacaksin sanki dogumu gudik!..

    konu konuyu aciyor efem, ama ayni tipler bizde de var;
    -bir anabilim dali otekini asagilar,
    -pratisyen dis hekimi muayenehane acip paranin kralini vurur tum okulu asagilar,
    -okuldaki hocalar gider muayenehane acip kazanani asagilar.

    amaaaa. sorunu cozulmesi gereken zor hasta gelince muayenehane acan arkadas hastayi fakulteye paslar, fakultede birbirini yerden yere vuran bolumler hastayi bomba gibi birbirinin kucagina atar. sonuc genelde cerrahide disin cekimiyle biter. yani ne guzel di mi, hasta ex olmuyor, yakinlari orayi basmiyor falan. en fazla dis cekiliyor. evet tibbi olarak bu tur seylerle ugrasmadigimiz icin gercekten cok sansliyiz, allah isin o kismiyla ugrasanlara sabir ve guc versin.

    ayrica sana diyorum tipci arkadasim: ben dis hekimiyim diye beni niye asagiliyorsun? yani bana ihtiyacin var... bakkali, taksi soforunu, pilotu, copcuyu asagiliyor musun? muhtemelen... bizdeki hoşaflar da asagiliyor ordan biliyorum.

    topunuzu keseyim...
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap