3 entry daha
  • --- spoiler ---
    bir gizli yer altı şirketi, gerçek hayatlarından memnun olmayan insanlara tek bir imza ve para karşılığında yepyeni bir vücut , yüz ve kimlik vererek onları tamamen kendilerinin tasarladığı simülasyon diyarına yollar..
    --- spoiler ---
    gerçek dünyada,gerçek dünya diyorum ama bilemiyoruz belki gerçek olduğunu sandığımız bu hayat da daha önce kurulmu$ bir şirket tarafından oluşturulmu$ imkanlarla sunulan bir kurgudur.. gerçekliğin nerede ba$ladığına bu türden septik dü$ünceler beyninizi kemirirken, gerçek olduğunu sandığınız gerçekliğin üzerindeki hamaset kabuğunu kaldırmak istiyorsunuz.. hakikat ile kurguyu ayırt etmek için mevcut gerçekliği karı$tırırken burnunuza bir koku geliyor.. hani “çok karı$tırma kokusu çıkar” meseli var ya! bu duruma cuk oturuyor.. ama buradaki koku bok kokusu değil de soğan kokusudur.. gerçeğe ula$mak isterken soyduğunuz yapaylık kabuğunun altında bir ba$ka katman çıkıyor.. soyuyorsunuz bir başka katman daha, başka katman... böyle devam ediyor;ta ki gerçekliğin emaresi olan soğanın en tatlı yeri olan cücüğüne ula$ıncaya kadar.. cücükle gerçeğin kendisiyle tüm açıklığıyla kar$ılaşıyorsunuz.. yoksa cücükte mi bir kurgu?

    gerçek dünyada muhasebeci olan biri simülasyon diyarındaki yeni hayatına bir ressam olarak ba$layabilmektedir.. buraya kadar her $ey olağan seyriyle normal.. fakat eğer bu yapay kimliklerden birini ku$anmı$ bireylerden biri -yani ana karakterimiz- yeni hayatındaki kimliğinden memnun kalmazsa?... hadi şimdi çık i$in içinden?..
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap