49 entry daha
  • sanılanın aksine çok rahat olan bir giysi çeşidi.

    gençliğimiz boyunca "pantolon çok rahat yaaa" diyen bizler biraz da çevremizdeki erkeklerin "modern kadın pantolonlu olur" baskısı yüzünden neredeyse hayatımızdan çıkarmıştık bu giysiyi. ancak dar ve kısa olan kalem çeşidini kullanıyorduk ama onunla da yürümek, merdiven çıkmak, oturmak ve toplu taşımaya binmek ciddi işkence olduğundan kırk yılda bir giyiyorduk.

    belli bir yaştan sonra önce davet-düğün filan diye bunun farklı biçimlerini deneme imkanım oldu ve fark ettim ki aslında müthiş rahat bir giysiymiş. hele de uzun yolculuklarda filan karnınızı sıkan ve hassas derinizi tahriş eden sert pantolon dikişleri yerine yumuşacık bir kumaşın üzerinde oturmak çok rahat. bir de bunun uzun triko olan tipleri var ki, hiç seksi olmamakla birlikte altına uzun çizme ile kışın en rahat giysilerinden biri. oturmak-kalkmak, toplu taşımaya binmek gayet kolay, üstelik sıcacık.

    çağlar boyunca kadınlar ve iskoçya'da erkekler etek giymişse aslında bir bildikleri varmış gerçekten. bundan sonra hayatımda daha fazla yeri olacak giysidir.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap