17 entry daha
  • asla sipariş vermeyin asla. adamlar işlerini garantiye almak için 9.00-17.00 arası opsiyon koymuşlar, ulan insan o saat aralığına bir seçenek daha koyar. hadi dedim yine de vereyim, ki iş yerine gönderilecek siparişler daha öncelikli olmalı çünkü adı üstünde iş yeri, zaten 17.00'da kapanma ihtimali var. özellikle iş yerine gönderme sebebim de çalışma arkadaşlarıyla paylaşsın da hoşuna gitsin diyeydi zaten.

    en son baktım saat 4 olmuş hâlâ teslim edilmemiş, aradım konuştum, dedim beş buçuk gibi çıkacaklar, ne zaman teslim edilecek. kurye arkadaşını aramış da, kurye çok yaklaşmışmış da bilmem ne dedi. inandım, teşekkür ettim kapattım. şu an saat 18.00'a geliyor ve ne gelen var ne giden, arkadaşım da iş yerinden çıktı. müşteri hizmetlerini aradım tekrar, şu an 6 dakika 41 saniyedir telefonda bekletiliyorum, diğer müşterilerle görüşülüyormuşmuş. işin bir başka şaka gibi olan tarafı 18.00'da müşteri hizmetleri de kapanıyormuş, bakalım nasıl ulaşıcam. abv sizin ya.

    bugün özel bir gün değil, hafta sonu değil, bir şey değil. böyle bir günde bile siparişimi teslim etmeyen bu firmadan bir daha asla sipariş vermeyeceğim. sinirimi bozduğunuzla kaldınız.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap