102 entry daha
  • daha önce de bu başlıkta yazmıştım, beşiktaşlıyım, doğma büyüme antalyalıyım. elbette, kendi şehrimin takımını da desteklerim.. aşağıda yazacaklarım, bu ali şafak denilen arkadaşın, zamanında beşiktaş'a yaptığı ayıpla alakalı değildir. o hareketi yapmamış olsa da düşüncelerim değişmezdi.

    bu ve bunun gibi arkadaşlar futbolu menajerlik oyunundan hallice zannediyorlar maalesef. ailesinin milyonlarına güvenip, 32 yaşında böyle bir yola çıkıp, siyasi desteği de arkasına alınca, dünyaları ben yarattım zannediyor. kendisini 'büyük başkan' zannediyor. babasının kendisine aldığı 'fıstık' gibi biniyor sırtına kulübün, vuruyor kırbacı. yine babasının parasına güvenip, istediği gibi at koşturuyor.

    taraftar çok seviyormuş. bedava bilet verdiği 07 gençlik tayfasından bahsediyorsanız, bu adamlara verdiği paraları, başkası verse, 90 dakika küfreder bunlar bu sefer, taraftara çok takılmamak gerekiyor.

    nasıl beşiktaş, galatasaray, fenerbahçe, hadi real madrid, barcelona'yı geçtim, sevilla gibi, roma gibi, everton gibi transfer yapamıyorsa (ekonomik anlamda), antalyaspor da 3 büyükler gibi transfer yapamaz. sen 4,5 milyonu nasri'ye, 2,5 milyonu menez'e veremezsin. hatta eto'o'ya bile veremezsin. çünkü gelirlerin belli, potansiyelin belli.

    antalyaspor, en son süper lige çıktığından beri maalesef, birilerinin elinde oyuncak oluyor. en son, menderes türel birkaç twit attı, ali şafak'a verdiği desteklerden bahsetti, 50 milyona tesis yaptık belediye kaynaklarıyla, 20 milyonluk yıllık sabit gelir verdik, dedi. sen bir şehir kulübünün, 20 milyonluk sabit gelirini, gider 1 tane futbolcuya bağlarsan, kusura bakma da ben bunda başka şeyler ararım.

    kocaelispor, sakaryaspor, mersin idman yurdu, antalya'dan daha fazla futbol kültürüne sahip şehirler, hepsi de büyük şehirler. bakın kulüpler nerelerde? orduspor nerede? ankaragücü bile nerelere düştü? antalyaspor'un da maalesef gideceği yer oralar gibi görünüyor, umarım yanılırım..

    ha bir de, son 3 yılda (gültekin gencer'in başkanlığı dönemi de dahil), hangi ıskartaya çıkmış futbolculara ne kadar fahiş paralar verildiği ve bu transferlerde hangi menajerlere nasıl fahiş paralar verildiği, bu menajerlerin ortaklarının kim olduğu da bir zahmet ortaya çıksın da, o zaman dediklerimiz daha somutlaşsın..

    bu haber de burada dursun;

    haber
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap