66 entry daha
  • gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biridir, ancak bu nitelemeyi haketmesinin sebebi kendi içeriğinden ziyade -- ki hordes of the underdark dışında gayet zayıf bir oyun içeriğinin olduğunu söylemek mümkün -- oyuncu kitlesine kendi içeriğini üretebilme gücünü verebilmiş olmasıdır. baldur's gate, icewind dale ve benzeri diğer pen-and-paper adaptasyonlarından neverwinter nights'ı ayıran ve kendine has bir değeri sağlayan niteliği budur. kaliteli single-player modülleri bioware'in kendi içeriğinden daha keyifli ve eğlendiricidir. darkness over daggerford şahsi tavsiyemdir.

    hiç multiplayer oynamadım, dolayısıyla gerçek anlamda persistent world desteğine girmiyorum bile; beamdog'un geçenlerde duyurduğu enhanced edition ile bu da geri gelecek. ama sırf şu listeye bakıp buradaki büyük/kalın fontlu örnekleri inceleseniz, ilgilisini aylar yıllar boyunca meşgul tutacak kaliteli içerikten söz etmenin mümkün olduğunu görebilirsiniz.

    2002 senesinde oyun dünyasına gönderilmiş, dipsiz kuyu niteliğinde iki nimetten biridir. diğeri için (bkz: the elder scrolls iii morrowind)
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap