19 entry daha
  • burada sözlerini beyninden değilde götünden üreten kişiler aktrol ise sorun yok onlar zaten üç kuruşa herşeylerini satarlar ama yok değillerse işte o zaman bu ülke bitmiş.
    bunlara nefret söylemi falan denmez. bu terim çok modern kaçıyor. bunlar düpe düz puşt yavşak ha bir o kadar da mal. allah akıl versin demek istiyorum ama zaten allah vermiş bunlar feragat etmiş, belli.
    ermeniyse kesin asala’dır, kürtse kesin pkk’dır, hdp ise bildiğin terör örgütüdür, chp’ye gelince onlar da dhkpc zaten. eeee bir siz kaldınız! siz kimsiniz? 1950’lerden beri ülkeyi yöneten ve bu güzelim ülkeyi bok çukuruna çeviren, 6-7 eylül’ün, maraş’ın,çorum’un müsebbipi gereksiz insan kitlesisiniz.
    sonuç: ermeni’yi kovdunuz, rum’u kovdunuz, yahudiye zaten pek sıcak bakmadınız ama kaldınız suriyelilerle! (onlar da buraya yine bu amelelerin politikalarından gelmek zorunda kaldı)
    neyse size karşı söylenmiş her söz boşuna. eğer öyle olmasaydı 60-70 yılda azcık değişir, insana dönerdiniz ama döne döne ücretsiz aktrole döndünüz. onlar en azından para için yapıyor bu işi.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap