7 entry daha
  • klasik olacak ama bu katilin suçu cinayet yerine fetoculuk olsaydı, polis; bu katili, kısa süre içinde bulur ve hapse tıkardı. çünkü fetoculuk, uzuna karşı bir suç fakat diğer suçlar şahısların kendilerine karşı olduğu için devlet nezdinde pek bir önemi olmuyor. (gel de eski türkiye'yi arama, eski türkiye'yi beğenmeyenler; fetocular, akçomarlar, pkk'lılardır genelde ama arada birkaç idiot lümpen de çıkıyor.)

    zulme rıza da zulümdür. instagram yorumlarından anlaşıldığı kadarıyla bu katilin ilk vukuatı değil, unutulmayacak ve beynine kazınacak bir ceza almazsa son olacağa da benzemiyor.

    duyarlı vatandaşlar; bunun gibileri gördüğünüz an bağırın çağırın, gücünüz yetiyorsa katilin façasını aşağı alın, şiddet gösterin, çünkü; bunların anladığı yegane dil budur. madem akıl hastası dışarıda ne işi var? bakın iddia ediyorum, bu katil durdurulmazsa sıra çocuklara gelebilir.

    devletten bir şey beklemeyin, şu an kuzgunlar leş ile meşgul. artık adaleti birilerinin sağlaması gerek! yapılanlara göz yummayın ki sıra size, yakınlarınıza ve çocuklarınıza gelmesin.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap