10 entry daha
  • kendi kendinin beynini skerken bi baskasinin da skmesine izin vermemek.. baskasina odaklanamamak... kendinden baska birine ihtiyaç duymamak... kendi dünyanda mutlu oldugunu ve kurdugun dünayadan çikmak istemedigini farketmek..
    insanlari hayatindan cikarmadan önce ve cikardiktan sonra, hakkinda kurulan cümleler arasindaki 7 farki farketmek.. paylastigini sandigin zamanin, aslinda harcadigin zaman oldugunu idrak etmek.. kendini unuttugun için yalniz oldugunu farketmek.. o öyle bi insan diyil dedigin herkesin, öyle bi insan oldugunu göstermesi neticesinde göt olmak.. yikanmak.. dezenfekte olmak.. kendini hatirlamak.. sadece kendinleyken yanliz olmadigini farketmek..
    herhangi birinin kulak acitan sesi yerine, kendini dinlemek.. baska birilerinin kendi hayatina irili ufakli engeller koymasina engel olmak.. sohbet ettigin insanlarin doyurmamasi.. doyuran muhabbetlerde ise esprinin eksik olmasi.. akabinde gelen sikicilik..
    kimileri hayatina susarak es verirken, kurdugun diyaloglari mola niyetine hesaplamak.. ayirdigin dakkalarin sekmemesine özen göstermek..
    güncel diyaloglardan uzak kalmak.. naber diyememek .. hiç bir yere ait hissetmemek kendini.. hiç kimsenin dünyasina girememek.. etkilenememek dolayisiyla tepkilenememek..
    kimseyi merak etmemek... herhangi bi kimse hakkinda yorum yapicak kadar ilgilenmemek.. hislerinin körelmesi.. kimseyi sevememek ama ayni zamanda kizamamak..
    kendini anlatma stresi yasamamak.. sidik yaristirmamak hayatla.. kisa ve net cümleler kurmak.. kendi kendine konusmak ve kendine kendini anlatmak.. kendini tanimak.. kendini her geçen gün daha fazla sevmek.. kimseyi aramamak..
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap