5342 entry daha
  • ben bu dizide bir şeyi anlamadım. şimdi herkes tevfik'in arkasından sövüyor, şerefsiz hain orospu çocuğu namussuz diye.

    lan tevfik dediğin vatan millet umurunda olmayan, kimsenin tarafını tutmayan, sadece kendi işine geldiği gibi davranıp, sadece kendi çıkarlarını düşünen kaypağın teki. ne yapıyorsa ya cebini doldurmak için, ya makam mevki sahibi olmak için yapıyor. "al şu üç kuruşu s.ktir git bi daha gözükme" desen hakikaten s.ktirip gidecek bir yavşak. kimse de bu tevfik'in değişmiş olabileceğine inanmıyor. değiştim, efe oldum yunanla savaştım diyor, ne azize inanıyor, ne cevdet inanıyor. inanmasınlar da zaten, hakları var.

    peki bu charles hamilton ne ara bu kadar bizden oldu lan? para pul makam mevki için şerefsizlik yapan tevfik'i yerden yere vururken, sadece baldızı öldü diye taraf değiştiren charles'ı nasıl bu kadar benimsediniz? geçen sene kordon'da bomba patlatan, türk obasının çoluk çocuk diri diri yakılmasına sebep olan, hatta tevfik'e mustafa kemal'e suikast düzenlesin diye bombayı veren charles'ın ta kendisi değil miydi oğlum ben mi yanlış hatırlıyorum? hadi baldızı öldü diye taraf değiştirdiğine inandın, hee hee de geç. nasıl oluyor da cevdet'in gizli görevini söyleyecek, yakup'u deşifre edecek, bütün gizli planları yanında konuşacak kadar içine alabiliyorsun lan bu ne saçma iş? daha geçen sezon köstekli saatten şifreli mesaj aşırırken şimdi paldır küldür her boku anlatıyorsun lan herife.

    ha sevgilisi olur, karısı olur, cevdet ile azize'nin aşkı gibi dillere destan bir mevzu olur, dünyayı tanımaz, ölünce taraf değiştirdi dersin, azıcık mantıklı olur. altı üstü baldızı. neymiş, emanetmiş, çok değer veriyormuş. kusura bakma da geçen sezon hiç de sikliyor gibi değildin lucy'yi. türk obası yanınca lucy üzülüp hüngür hüngür ağlarken, sen kurtulan çocuğu elma şekeriyle zehirlemeye çalışıyordun. "vay benim kıymetlim lusim üzüldü, ağladı, ben bu çocuğa ellemeyeyim daha çok üzülür" falan demiyordun. lucy mucy dinlemeden görevin neyse çatır çutur yapıyordun.

    ha baldızı öldü diye geçen sene yemediği bok kalmayan ingiliz ajanını götünün dibine sokacak kadar güveniyorsan, bu kadar osuruk bi sebepten taraf değiştirdiğine bu kadar kolay inanıyorsan tevfik'in günahı ne oğlum? o da değiştim, efe oldum yunan'ı sikerttim diyince "he öyle mi gel o zaman kardeşim" diyebilmen lazım.

    haksız mıyım, biri bana bu çelişkiyi anlatabilir mi?

    charles'ın taraf değiştirme hikayesi çok havada kalmış değil mi?
1189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap