4 entry daha
  • yönetmenliğini werner herzog'un yaptığı, başrollerinde veronica ferres ve michael shannon'ın bulunduğu 2016 yapımı film.

    film ülkemizde ilk olarak geçen seneki 36. istanbul film festivali'nde gösterime girmiştir.

    filmde dogˆanın ve insanlıgˆın hayatta kalma mu¨cadelesi işleniyor. gu¨ney amerika ekolojik bir felaketle yu¨z yu¨zedir. birles¸mis¸ milletler, bu elzem durumu incelemek u¨zere bolivya'ya bir heyet go¨nderir. fakat bilimsel aras¸tırmalar yu¨ru¨tmekle sorumlu heyet, daha havalimanından dışarıya adım atamadan kac¸ırılır. komplonun arkasında ise bo¨lgede faaliyet go¨steren bu¨yu¨k bir şirket vardır. şirketin gizemli, kapitalist ve filozof ceo'su, du¨nyanın gelecegˆini tehdit eden faciadan da sorumludur aslında. bu karmas¸a içinden çıkılmaz bir hal alırken hemen yanlarındaki bir volkanın aktif hale gelmesiyle de işler iyice çığırından c¸ıkar.

    filmin konusunu okuduktan sonra bir hayli heyecanlanmış ve filmi büyük bir istekle izlemeye başlamıştım fakat filmin sonunda açıkçası büyük bir hayal kırıklığına uğradım. iyi bir konunun bu denli kötü bir senaryo berbat edilmesi beni oldukça şaşırttı.
hesabın var mı? giriş yap