2 entry daha
  • bitmex ile ilgili söylenecek o kadar fazla şey varki, nereden başlasam nasıl anlatsam öncelikle sizi şuraya alalım arkada çalsın.

    1.kural bitmex den uzak durun.
    2.kural halen istiyorsanız, abilerimizin dediği "never short btc" sözüne kulak verin.
    3.kural minumum tutarlarla işlem yapın, zira yuva yıkar.
    4.kural öncelikle buradan bir test net üyeliği açarak gereken süre kadar vakit geçirin. (en az 3 trend görün ve iliklerinize kadar yaşayın, düşüş,yükselme,balık)
    5.kural tüm kurallar bir bütündür.

    gelelim hadiseye;
    -bitmex üyelik için herkes gibi bende link veriyorum, %10 komisyon az ödersiniz. sizi şuradan üyelik ekranına alalım.

    -öncelikle bitmex bir "marging trade" yani kaldıraçlı işlemler borsasıdır. btc alınmaz, satılmaz. btc'nizi başka borsalardan almanız gerekir. halen yoksa evvela btc veya alt coin almak için en büyük borsa iyi bir başlangıç şurası olabilir.

    -arayüzünü çok iyi öğrenmeniz gerekir bunun için sizi şuraya alalım. 2 saatlik bir webinar her şey anlatılmış. sabreden öğrenir, sabretmeyen kaybederek öğrenir. paranızın durumuna göre kendiniz karar verin. webinar türkçe bu avantajı değerlendirin.

    evet şimdi gereken tüm bilgileri aldık, karnımızı doyurduk.

    sırada öneriler ve asla yapılmaması gerekenler var. bunlar yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte tecrübelerden aktarımlardır.

    asla ne yapmamalıyım ?
    -optimist olmamalısınız, karamsar olun, kaybedeceğiniz tutara odaklanın, kar gelirse ne ala.

    -işiniz varken başına oturmamalısınız.

    -pozisyonu açık bırakıp uykuya dalma günleri tecrübelenmeden olmaz, tecrübeliykende zordur, günlük, dakikalık, saatlik, haftalık, aylık trade bunlar aşama aşama kademe kademedir, her kuşun eti yenmez.

    -short matematik gereği daha çok kazandırır ancak önerilmez daha önce belirtmiştik. (hesaplama için sizi şuraya alalım.)

    başta söylemiştik yine belirtelim uzak durunuz.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap