2 entry daha
  • canım sıkıldı, gelin size safsata nedir, nasıl yapılır dersi vereyim:

    "altınordu beşiktaş'ın turnuvaya iri oyuncular ile katılmamasını rica ediyor."

    bu ne amk? ulan turnuva 12 yaş altı turnuvası. 1.70 altı boy, 60 altı kilo turnuvası yap o zaman. altınordu'nun skandal ötesi talebi en fazla bu kadar sempatikleştirilebilirdi. sen kimsin ki sırf boyu uzun diye 11 yaşındaki çocuğun elinden turnuva hakkını alabiliyorsun? sen kimsin ki o çocukları 11 yaşında turnuvaya sokmayarak kendilerini değersiz hissettirebiliyorsun?

    "ufaklıklardan biri sakatlanınca yaşanıyor üstelik bu. neticede ölüm kalım turnuvası değil, 12 yaş altındaki çocuklar gelişmeleri için, tecrübe kazanmaları için ufak çaplı turnuvalara sokuluyorlar. "

    ufaklıklardan biri sakatlanınca oluyorsa, demek ki turnuvanın ortasında gelen bir talep bu. turnuva ortasında karar mı değiştirilir amk? sakatlanan ufaklık da, diğer 11 yaşındaki bebeler boyları daha uzun diye ergen mi? o tecrübeyi boyu 1.50 olan çocukların kazanması hak da, boyu 1.55 olanın kazanması mı uygunsuz? nasıl bir adaletsizliktir bu yahu? ölüm kalım turnuvası değilse, kazanmak bu kadar önemli değilse, bırakın oynasınlar çocuklar. sakatlık sadece uzun boylu çocuklara karşı mı yaşanıyor?

    "ancak beşiktaş olayı bayern münih rövanş maçından daha ciddiye alırcasına durumu reddediyor. neyse büyük beşiktaş'ın bu isteği reddetmesinin ardından başka bir sorun yaşanıyor."

    bak şimdi, safsatanın kralı burada. bayern munih maçından daha ciddiye almış beşiktaş. neye göre? stada 40.000 taraftar mı doluşmuş? yönetim 50.000 € galibiyet primi mi vermiş? sonra ciddiye alınanın turnuva olduğunu nereden biliyorsun? turnuva ciddiye alınsa tek suçları boylarının uzun olması olan çocukları çıkartır, yola devam ederlerdi mantıken, di mi? acaba ciddiye alınan o 11 yaşındaki bebelerin hayalleri olabilir mi? senin boyun uzun, sen oynama demenin o küçücük çocuklarda yapacağı etkiyi düşünmüş olabilirler mi? işte bu yüzden beşiktaş, o "büyük" beşiktaş.

    kimse kusura bakmasın, altınordu'nun turnuva kazanması 11 yaşındaki çocukların geleceklerinden önemli değildir. altınordu kendisi bunu göremiyorsa, bunu göstermek de beşiktaş gibi değerleri olan takımlara düşer.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap