19 entry daha
  • yukarıda bir çomar resmen kendini kurban etmiş.

    halk ekmek kuyrukları ramazan ayında yine oluyor çomar o konuda değişen birşey yok. kaldı ki gençlerin bunu dert edip oy verdiğini de sanmıyorum. şimdi et kuyrukları var. hani bil istedim.

    benzin fiyatını petrol ülkesi olmadığımıza bağlamış garibim peki dünyanın en pahalı benzinini kullanmamızı neye bağlıyor bu dingil acaba?

    genç kızların tarladan bağdan bahçeden alınıp okutulmasını, erken yaşta evlenmelerin önüne geçilmesini, herkese eşit eğitimin tarımı ve hayvancılığı bitirme noktasına getirdiğini yazmış. yavrum bak bu böyle olmaz. bir kemik bu kadar kolay kazanılmıyor. ulan trollemenin bile bir sınırı vardır. bu ne amk...

    ülkenin "mecburi" savaş vermesini suriyenin iç işlerine karışan şahsa soracaksın çomarım. o "mecburiyeti" kardeşi esadla birlikte hazırladılar bize sağolsunlar... kol kanat gerdikleri de aynı "mecburiyetin" mamülü.

    bu çomarlar için hayat güzel. devran dönünce senden iyisi yok. güç onun eline geçince başlıyor havlamaya. hani küfür ediyorsunuz, aşağılıyorsunuz diye yalandan ağlıyorlar ama bir çomar kelimesi bu kadar mı yakışır kitleye. heriflere resmen para verip köpek takliti yapmaları isteniyor...
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap