110 entry daha
  • aynen. çiftlik bank da zaten sorumluluk projesi idi.

    1-ülkede tarımı kalkındıracaktı.

    2-dolandırıcı olsa idi kazandığı parayı paylaşmazdı di mi ama?

    3-dolandırıcı olsa idi o kadar çiftlikleri açmazdı di mi ama?

    4-yüzlerce insanı çalıştırdı. her yerde şarküteriler açtı.

    5- milletvekilleri belediye başkanları geldi açılışlarına. dolandırıcı olmadığı buradan belli zaten. yoksa parayı alıp kaçardı di mi?

    neyse daha fazla uzatmanın bir manası yok. sadece oyun motoru denmiş ona bir iki kelam edeyim. 2012'den bu yana otursalar sıfırdan oyun motoru yazarlardı lan. ortada dökülmüş milyon dolarlar falan yok ayrıca. zaten crytek'ten cryengine ile çalıştılar. geçen sene de cryengine'in bir varyasyonu olan amazon engine'e geçtiler crytek ile davalık oldular.

    oyun dünyası ile biraz ilgilenen herkes bilir ki cryengine ile open world olmaz. deneyen olmadı mı, oldu. hepsi sıçtı batırdı çünkü cryengine inanılmaz grafiklere ve fizik motoruna sahip bir motor ama inanılmaz hantal, aşırı işlemci tüketimi olan ve memory leake sahip olduğu bilinen bir motor. şu an cry engine kullanan en önemli iki open world oyun 1- homefront the revolution ve 2-kingdom come deliverance. bu iki oyun da open world ama homefront'ta harita zonelara ayrılmış durumda ve zone değiştirirken kapıdan vs'den geçiyorsun ve loading yiyorsun. kingdom come deliverance ise zaten loadingleri ile meşhurdur oynayanları bilir. en son baktığımda cry engine ile yapılan bir harita maksimum 4096x4096 olabiliyordu.

    ben burada bu işlerden anlayan biri olarak sosyal sorumluluk görevimi yerine getiriyorum. sikime inanın sikime inanmayın. ben taşağımı sonra da geçerim.
147 entry daha
hesabın var mı? giriş yap