3 entry daha
  • fanatik ve ateşli bir konuşma yapmak isteyip taraftarı galeyana getirmek isterken, acemilik yaptı ve lafın ucunun nereye gideceğini hesaplayamadı. ama bu durum, son derece beyefendi, nazik ve düzgün bir adam olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    hiç duraksamadan uzun bir konuşma yaptı. bu konuşmanın sadece başında beşiktaşla ilgili 4 kelimelik bir kısım vardı. tinercilerin bugünkü gündemi de o oldu. malın biri gelmiş, aziz yıldırım'ın truva atı diyor. diğeri, mal bir konuşma yaptı diyor.

    adam aziz yıldırım'ı gömdü, kimsenin cesaret edemeyeceği şekilde gömdü, tribünler ayaklandı. tinerciler hala kendilerine pay çıkarma derdinde. bi siktirin gidin kardeşim ya. hanginizde oraya gidip aziz için öyle konuşacak taşak var. helal olsun zeki izci!

    tam konuşma metnini yazayım da, 'aptalca konuşma' diyen tinerciler de görsün.

    ''20 yıldır maddi ve manevi değerli her şeyini kulübümüze atfetmiş olan, kulübümüze birçok değerli eser kazandıran, ki bunların arasında temiz tuvaletler için ayrıca teşekkür ediyorum, 20 yıl 3 ay 18 gün rekor süreyle başkanlık yapmış olan aziz yıldırım'a teşekkür etmek istiyorum.

    sayın başkan kulübümüze yapmış oldugunuz olağanüstü hizmetlerinizin yanı sıra bizleri çok üzen haksız uygulamalarınız olmuştur. ne yazık ki 20 yıllık başkanlık sürecinde biz ancak 6 kez şampiyon olurken ezeli rakimiz 9 kez, kendini 3 büyükler arasında sanan bir takım 4 kez şampiyon omustur. başkanlığınız döneminde amatör branşlardaki başarılara karşın futbolda malesef kalıcı başarıyı yakalayamadık. ne zaman ümitlenecek olsam hemen ardından hevesimizi kursağımızda bırakan travmalar oldu. tam 3 kez son maç travması yaşadık. denizli'de yaşananlar daha dün gibi aklımızdadır. bu travmanın hemen ardından arthur zico bize 100. yıl şampiyonluğunu hediye ederek travmadan çıkmamızı sağlamışsa da hemen ardından sudan sebeplerle görevden alınarak bu başarısı cezasız kalmamıştır. taraftarın sevgilisi alex de souza'nın taraftarlar tarafından heykeli dikildikten 15 gün sonra kulüpten kovulmuş ve 'öyle mi samet' repliği hafızalarda yer etmiştir. kendisi belgesel çekimi için bile binaya alınmamış, onun da başarıları cezası bırakılmamıştır.
    aykut kocaman'ın hemen ardından getirdiğiniz ve bize bitime 4 hafta kala şampiyonluk sevinci yaşatan özlediğimiz futbolu oynatan ersun yanal'ı da görevden uzaklaştırdınız.

    su soruyu sormak istiyoruz. biz fenerbahçeliler olarak neden ahde vefa duygusunu yaşamadık?

    biz sizi en son kurulda 3 temmuz iftirasının aydınlatılması ve biz fb'lilerin alınlarına sürülmüş olan bu iğrenc lekenin silinmesi için bir dönem daha seçtik. siz de o kongrede ali koç'u sahneye davet ederek benden sonraki başkan diye lanse ettiniz. kulübümüzde onursal başkan olarak ünvanınızı ömrünüz boyunca taşımak varken malesef kaybeden başkan olarak anılmanızı biz hiç istemezdik ama siz bu yolu seçtiniz. ama hala vakit geç değil. size tekrar tesekkür ediyor eşiniz, sevgili kızınız, torunlarınızla mutlu bir emeklilik geçirmenizi temenni ediyoruz.

    sayın ali koç sevgili yeni başkanımız sizin %70 oy oranı ile secimi kazandığınızı ben bugünden görüyor ve candan tebrik ediyorum. sizden 3 temmuzun takipçisi olmanızı bekliyoruz. fenerbahçe şike yapmadığını kanıtlasın. takımden kovarcasına gönderdiğiniz alex de souza icin jubile yapılmasını ve bu jubilede zico, ersun yanal, lugano, roberto carlos gibi diger yasayan degerlerimizi birer plaketle onurlandırmanızı diliyorum.
    sayın ali koc bu cefakar taraftar cok üzüldü.
    _____
    ve konuşma kesildi.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap