aynı isimde "the red pill (video oyunu)" başlığı da var
1207 entry daha
  • red pill'in yeni bir evresine daha geçiyoruz muhtaç olmak.

    aslında pazarlanmasına bu kadar canhıraş çalışılmasının da sebebi anlaşılan bu. birilerinin ilgisine muhtaç olmak. birilerinden teşkkür almak, bir insanın en çok utanması kaçınması gereken şey olduğu halde.

    bunu anlayabilecek bir kapasite yok karşımda ne yazık ki.

    "
    spor ile ilgilenenler işe yaramaz adamlardır, spor ile ilgilenmeyi bırakırsan ve x yaparsan daha üst seviye insan olursun.

    a spor ile ilgilenmeyi bıraktım ve "demir can" okudum artık daha üstün bir insanım teşekkür ederim .
    "
    bu diyalogdaki mide bulantısını engelleyemeyen tek kişi ben değilimdir diye umuyorum.

    bundan yaklaşık 35 sene kadar önce bir erkek lisesinde yatılı olarak okudum ve ergenin biri erkek lisesinde okumuş birine ne yapamayacağını, ne yaparsa erkek olacağını anlatıyor.

    peki, erkek olmanın gereği bir şeyi yapman gerekiyorsa yaparsın, bundan dolayı bir ödül beklemez oluşan sonuçlarından iyi de olsa kötü de olsa sen sorumlu olursun. (ki bu 15-16 yaşında kabul ettiğimiz bir şeydi sonra bunun aslında bir erkek değil bi insan olma kıstası olduğunu anlayacaktım)

    erkek olmak en boş kelime, red pill erkek olmayı mı öğretiyor ve bu yüzden mi övgü alacak ?
    hani en ufak acıya bile katlanamayan, sorumluluğu niye ben alıyorum diye ağlayan, biz çok eziliyoruz diye dövünen red pill mi en boş kavramı hakkıyla öğretiyor ?

    tabi şimdi karşı yanıt aslında gerçek red pill o değil, islamiyet gibi kimse gerçeğini bilmiyor bu meretin.

    sadece yasakları var, hristiyanları arkadaş edinme, kadınlara köpek gibi davran, alkol alma ,bilgisayar oyunu oynama. sonra post modern din yaratma çabası deyince itirazlar. (aynen islamiyet gibi yobazları var, siz yanlış anlıyorsunuz aslındacıları var, anestezi almış kafanın karşılığı skeptic kafa da var)

    geri zekalı tek tipleşitirmesini geçiyorum (bilgisayar oyununu oynamayacaksın, spor ile ilgilenmeyeceksin bunlar sana değer kaybetirir embesil çıkarımlarını(spor ile ilgilenmek değer kaybertirirken idman salonunda kalori hesabı yapmanın değer kazandırması ayrı bir oksimoronluk, şişmansan az yersin spor ya da idman yaparsın, ne yediğinin hesabını internetten, nasıl güzel gözükürüm konulu sitelerden yapıyorsan erkek olmak ile ilgili ahkam kesmek komik oluyor) ki benim yeter bu embesillik diye konuya dalmamın sebebi olsa da (2 ekran kartına bu günün kuruyla 9000 lira vermişim red pillci fakir oyun bilgisayarına 7000 lira verenin beyni ile ilgili fantazi yapıyor) asıl sıkıntı, teşekkür edenler zaten.
1341 entry daha
hesabın var mı? giriş yap