• 5 haziran günü ülkücüler tarafından yapılan saldırıdır. olayın komik yani bu arkadaşlar yaklaşık 100kişi toplanmışlar aralarında mhp 1. sıra milletvekili adayı da bulunuyor bu arkadaşların. bolunun en işlek caddesinde hdp binasında yer alan flamaları koparıp yakıp daha sonra da ülkücü yemini edip gitmişler.
    şimdi soruyorum, bu bir sosyal aktivite mi? toplanıp flamaları yakıp yemin edip gidiyorsun. evden toplanıp bu amaçla mı çıkıyorsunuz? bu nasıl bir korkusuzluktur?

    şimdi daha can alıcı soruya geçiyorum. hdpliler binaya girip ışıkları ve kapıları kapatıp saklanmışlar. şimdi kürt türk fark etmez olayı gören ve ülkücülere hak vermeyen ve bina içerisinde bir yakınını barındıran birileri 10 15 kişi toplasa da o kalabalığa girse kendileri dayak yese bile 5 10 kişinin kolunu bacağını kırsa bu haber medyaya nasıl yansır? ülkücüler gazi vs mağdur, saldıranlar ( özellikle kürt ise ) terörist ilan edilir değil mi?

    daha fazla yazmayacağım aklı selim bir insan gerçekten bu durumu irdeleyip toplum olarak nerede yanlış yapıyoruz. ötekileştirme, dışlama ne zaman çözüm oldu da şimdi olacak. tarih boyunca savaşmış bir toplum ne elde etti de şimdi aynı amacı güdüyor sorularını kendisi cevap verir diye umuyorum.

    edit: link - http://www.diken.com.tr/…larinda-mhpli-aday-da-var/
hesabın var mı? giriş yap