5 entry daha
  • genetik değil, yönelimle alakalıdır. yetiştirme tarzı da çoğu yönelimi etkilemektedir. ailelerdeki o dönemlerde yaşanılan bir takım olaylar da çocukların yönelimlerini etkin şekilde değiştirmektedir. örneğin 3 kardeşler ve üçü de kız. muhtemelen erkek çocukları olsun diye bir istekleri olmuştur ve hep erkek çocuk istediklerinden bahsetmişlerdir. neyse sonuç ortadadır.

    edit: inanılmaz tepkiler aldım. çoğu da saçmalık falan demişler. arkadaşlar evet bu teorim ve saçmalık. ama sizin de söyledikleriniz başkalarının teorileri ve gerçekliği açıklanmadığı için de tamamen saçmalık.

    1) genetikle aktarılan şeyler bir elin parmaklarını geçmiş değil. bugün şeker hastalığı bile genetik yatkınlıkla açıklanmış bir sonucu yok.

    2) eşcinsellik bir suç ya da beddua edilecek bir şey değildir. bazı arkadaşlar sizin de çocuğunuz olur inşallah diye mesaj atmışlar. ben de onlara olsunlar, ama bu bir beddua değil dedim. ki değil de. çocuğum eşcinsel olmayı tercih ediyorsa, onun kararıdır bana da saygı duymak düşer.

    3) söylediklerimde bir tane bile hakaret ya da itham yoktur.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap