8 entry daha
  • bingöl katliamı veya diğerleri**** gündeme geliyor diye feryat figan edenler, bu konuyu gündeme getirenleri insanları birbirlerine düşman etmekle suçlayanların, bundan tam 62 yıl önce olmuş, sorumlu generalin hapis yatmasıyla sonuçlanmış ve kürt sorunu ile direkt bağlantısı olmadığı halde demagojisi halen yapılan 33 kurşun olayının peşini bırakmamaları çok manidardır.

    (bkz: #6440526)

    tam 62 sene önce olmuş, sorumluları hapis yatmış ve hapiste ölmüş (kurtuluş savaşına katılmış bir generaldir kendisi) olan bir olayı bugün halen gündemde tutmaya çalışanların, halen hiçbir faili yakalanmamış ve 2 gün öncesine kadar sözlükte bahsi bile geçmemiş bingöl katliamının gündeme gelmesi sebebiyle rahatsız olması ne kadar da ilginç.

    bu jargon ne kadar da, "şerefsiz basın herşeyi yazmayın" diyen zamane faşistlerinin laflarına benziyor. üstelik, pkk'nın televizyonu roj tv'de mehmed uzun'un röportajını izleyip, buraya aktarıp, "aaa, siz halen kartel medyasını mı takip ediyorsunuz ?" diye ayıplamak da ne ola ki ? demek ki, kartel medyası, bozuk saatin bile günde bir kere doğru saati göstermesi gibi iyi bir iş yapmış, o da başkalarının işine gelmemiş.

    ayrıca bizim götümüzde başımızda bombalar patlarken sen halen, "aman imdatlar olsun, ait olmadığım bu savaşta, zorla aidiyet hissettiriliyorum" diyorsan, sen zaten aitsin bu savaşa, sadece bomba atmıyorsun siyasi kanattasın demektir.

    bingol katliamıkerhen de olsa kınayıp, sonra da tekzip yayınlar gibi "öyleydi böyleydi" diye kıvırmak ne büyük ayıp. zoruna giden varsa kimse kınamasın zira orada ölen askerlerin bu ikircikli "tuh yazık oldu" kıvamında acımalarına ihityacı olduğunu sanmıyorum.

    (bkz: yilanin en kotusu cevresiyle ayni renkte olanidir)
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap