• armut.com isimli internet sitesinde bugun basima gelmis rezalet gibi rezalet.

    oncelikle armut.com hakkinda bilgisi olmayanlara kisaca bilgi vereyim. bu siteye almak istediginiz nakliye, boya, tamirat, tadilat, temizlik gibi hizmetler icin gerekli detaylari iceren bir hizmet talebi giriyorsunuz. internet sitesinin uyesi olan boyaci, badanaci, tamirci, temizlikci, nakliyeci vs kim varsa sizin hizmet talebinize fiyat teklifi veriyor. siz de bu tekliflerden size en uygununu seciyorsunuz, devaminda da teklifi veren arkadaslarin daha onceki kullanicilardan gelen yorumlarina bakiyor ona gore karar veriyorsunuz falan. mantik guzel olsa da isleyis malesef boyle degil.

    23 eylul tarihinde evimi badana yaptirmak icin gerekli detaylari iceren bir hizmet talebi girdim sisteme. akabinde de teklifler gelmeye basladi. teklifi veren arkadaslarin fiyat baremi 670-680 tl araliginda oldu. fakat istisnasiz teklif veren tum boyaci arkadaslar beni cep telefonum araciligiyla arayarak 500-550 tl civarinda bir teklif sundular. ben hicbir sekilde pazarlik falan yapmadan bu teklifler geldi bana.

    buyrun konuyla alakali yaptigim yazismalardan biri. digerleri de telefon ederek dogrudan teklif sundular.

    ekran goruntusu
    ekran goruntusu

    ekran goruntusunde de goreceginiz uzere, acik bir sekilde teklif ettikleri tutar neyse, internet sitesinde de ayni tutari belirtmelerini istedim. fakat bu arkadaslar armut.com'un buna musade etmedigini belirttiler.

    konuyla alakali detayli bir maili de armut.com'a gonderdim bu arada. onlardan gelecek guncellemeyi de ayrica burada paylasacagim.

    ozet: armut.com'da badana icin hizmet teklifi bekliyorum. fakat teklif getiren arkadaslar rekabet etmemek icin site uzerinde yuksek fiyati verip telefonla bana dusuk fiyat veriyorlar. bu sebeple hicbir yuklenici arkadas nihai fiyati gormuyor ve kendi aralarinda rekabet etmeden benim hizmet alma ucretimi yukseltiyorlar. armut.com da bu duruma ses cikarmiyor.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap