2 entry daha
  • kanal d haber'de çıkan habere göre kurtlar vadisi dizisinin sinema versiyonu. çekimlerine gaziantep'te başlanmış. polat alemdar ırakta başına çuval geçirilen askerlerin intikamını alacakmış. başrolde bir de meşhur hollywood aktörü olacakmış. bu kişi de billy zane'miş.
    bunlar haberlerde aktarılan. şimdi gelelim yorumlara: birinci olarak bir dizinin veya filmin reklamı neden ana haber bülteninde yapılıyor? gerçi bunu hemen her kanal yapıyor. günümüz medyasında bu son derece normal karşılanıyor ama bence öyle olmamalı. bunu yapmayanlar sadece ntv ve cnn turk, zaten onların da yayınladıkları dizileri yok. gerçi dizi ve büyük ihtimalle ilerde filmi de kendi medya gurubunda yayınlanacağı için cnn turk'ten böyle bir girişim bekliyorum.

    ikinci olarak: verilen ipuçlarına göre polat alemdar ırakta amerikalılardan intikam alacakmış. gerçek hayatta pek kimsenin siklemediği uluslararası itibarımızı televizyon başında yücelterek orgazm olacağız demek ki. iyi güzel de peki amerikadan, hollywood'dan aktör niye? kendi içinde biraz çelişkili bir durum oluşturmuyor mu?

    üçüncü olarak: bi al pacino vardı hani, ona noldu?
290 entry daha
hesabın var mı? giriş yap