68 entry daha
  • bu adam beşiktaş'ta çok kısa bir süre görev aldı, süleyman seba nasıl bir tezgah peşinde olduklarını anlayınca da bunu kapı dışarı etti. sonra kendisi yıllarca beşiktaş düşmanlığı yapıp, bir ara kasımpaşa yöneticiliği bile yapmıştı. şimdi gelmişler arif ve diğerlerini savunmak için bu adam üzerinden beşiktaş'a saldırmaya başlamışlar. tüm amacınız kendi çamurunuzu bulaştırmak ama bunu yapamazsınız.

    beşiktaş'ın içine girmeye çalıştı bu fetöcüler, o zamanın başkanı ise dik durup bunu engelledi. biz bu tarz adamları kapı dışarı etmiş bir takımız sizin gibi uefa kupasını kazanan takımın resimlerini paylaşmakta bile zorlanan bir camia değiliz. arif erdem ve hakan şükür gibi elebaşlarını emekli olana kadar baştacı ettiniz, özür dileyeceğinize bir de gelip başkalarına çamur atmayın.

    edit: birkaç ayda bir bu konuyu gündeme getiren gs taraftarı fetö konusunda nasıl ortak olduklarını da itiraf etmiş oluyor. aynen fetö gibi çamur atarak kendi pisliklerini örtmenin peşine düşüyorlar. bu arkadaşlara sorun bakalım, türk tarihinin en büyük başarısı olan ve hepimizin gurur duyup çok sevinç yaşadığı o uefa kupası serüveni, bazı vatan hainlerinin yüzünden şu anda tvde gösterilemiyor bile. ben hakan şükür ve arif erdem gibilerinin vatan haini olduğunu ama asla taraftarını bu konuda suçlamayı doğru bulmamış bir adamım ama sözlükte görüyorum ki organize bir şekilde bir topluluk oluşturup kendi pisliklerini başkalarının üstüne atmaya başlamışlar. işte bunlar fetöcü taktiğidir, gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum hepinize.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap